LCK® DATABASE

Onderhoudsadviezen
LCK® test de bekleding van diverse fabrikanten en toeleveranciers op onderhoud. Hierdoor hebben ze al meer dan 100.000 fysieke stalen in bezit. Al die stalen worden getest in het LCK®  laboratorium in Ubstadt. Dat ligt vlakbij Karlsruhe in Duitsland. De tests worden gedaan in opdracht van fabrikanten. Die willen graag weten hoe een bekleding zich in de praktijk laat onderhouden.

Dit is goed nieuws voor jou als consument en ondernemer. Dit betekent dat je precies weet welk product er op jouw bekleding wordt toegelaten. Hierdoor kun je jouw meubels optimaal verzorgen. En gebeurt er toch een ongelukje, dan helpt LCK® Nederland. 

PMO
Bij Proper meubelonderhoud gaan we nog een stapje verder. Met professionele reinigers en reparatieproducten  kunnen wij nét iets meer. Echt goede reiniging kun je nu eenmaal beter aan de professional overlaten. Door de extra informatie uit de LCK® database kunnen wij veilig en precies gedoseerd werken. 

Trouwens, niet iedere meubelstof kan gereinigd worden. Sommige stoffen, met name Chenilles, zijn lastig of niet te reinigen. Kijk maar eens op de webiste van LCK® Nederland. Fijn om vooraf te weten of "alleen droog" gereinigd mag worden. Want in dat geval kunnen zelfs wij niet meer helpen.

© 2020 - 2024 PMO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel